Hvem er vi?

Puss med bambus AS. ble startet av søsknene Martine og Aleksander for å tilby et miljøvennlig alternativ til dagens plasttannbørster. Siden plasttannbørster er en daglig forbruksvare i alle husholdninger, kom Martine og Aleksander opp med ideen om miljøvennlige tannbørster på abonnement. Deres misjon har vært å skape et naturlig, miljøvennlig, abonnementsbasert produkt som skaper bevissthet rundt gjenvinning og gir folket makten til å ta de riktige valgene.
Ønsker du en prat med oss? Så hyggelig. Vår mail er post@pussmedbambus.no

www-gifcreator-me_5khz5a
MARTINE har sett konsekvensene av dårlig miljøpolitikk i ulike land å derfor bestemte hun seg for å gjøre sitt for å fremme miljøtiltak. Dette har gjort at hun engasjerer seg veldig i sin hjertesak som er miljøet. Det kom ett stort ja når hennes bror spurte om hun ville være med på denne Innovative og originale løsningen som minsker forurensing.
Aleksander
ALEKSANDER har flere års erfaring innen IT, markedsføring og økonomi. Allerede som 19 åring drev han sitt eget selskap innen direktesalg og har hatt både opp og nedturer som grunder og entreprenør. Aleksander har i de siste årene tilbrakt mer og mer tid ute i skog og natur. Han har gradvis blitt bevisst over nåtidens miljøproblematikk og funnet stort engasjement i dette.