Vil du gi tannbørster til barn som trenger det?

5-500

I samarbeid med The Baby Eva Teddy Bear Foundation, deler vi ut gratis tannbørster til barn ved skoler og barnehager i slummen i Thailand. Vi delte ut 200 tannbørster i mars. Dette er et skikkelig «feelgood» prosjekt som vi er veldig glad for å være med på. Nå kan du hjelpe oss på veien videre.

Hjelp oss å hjelpe

For hver eske vi selger av Puss med Bambus, donerer vi en bambustannbørste til The Baby Eva Teddy Bear Foundation. Dette trengs virkelig i et land hvor tannhelse ikke står øverst på prioriteringslista.

«Med vårt fantastiske samarbeid med Puss med Bambus har vi nå fått mulighet til å dele ut 200 tannbørste til våre skoler i Thailand, gjennom Baby Eva Teddy Bear Foundation sitt «Water&Hygien-Program». I tillegg til at barna nå har fått hver sin nedbrytbare og miljøvennlige tannbørste har skolene også forpliktet seg til å sette tannpuss på timeplanen. Neste målsetning er å få gitt elevene en egen tannbørste som de kan oppevare hjemme også, for å sikre tannpuss om kvelden, dette vil jo også være med å påvirke foreldre og søsken til å få bedre munnhygiene. Mindre tannverk betyr mindre fravær fra skolen og bedre utbytte av utdanningen vi supplerer. Kort sagt vi er kjempe fornøyd med å ha med Puss med Bambus på laget» utdyper administrasjonen til The Baby Eva Teddy Bear Foundation

Du kan også lese mer om The Baby Eva Teddy Bear Foundation på facebookssiden deres.

Bestill nå

Bestill ditt abonnement på Puss med Bambus idag og hjelp både deg selv og et barn som trenger det 🙂

1-700
3-700